Re: Kj osht tem shum sensibile. Po kthehemi n realitet. Qka po du me t thon, nėse se ke kuptu deri tash: personalisht, m ka ndodh qė dikush e ka qel nji k
Rreziku nė Internet ėshtė Temė e mirė, por nesė e hap kėtė Temė nė Forum at'her bėje Pyetje si duhet. E jo me ato Spiderman e Superman!
Sharri mos i paraqitni keto lloje Tema-sh ku nuk kanė
tė bėjnė asgjė me kėtė Forum. Mė vjen keqė qė tė themė por kjo Temė s
Kj osht tem shum sensibile. Po kthehemi n realitet. Qka po du me t thon, nėse se ke kuptu deri tash: personalisht, m ka ndodh qė dikush e ka qel nji konto n hotmail me emėn e mbiemėn temin, edhe pse tipi nuk osht une! Forumat jon mush me komente t pakrypte t tij, pėr t cilat njerzit mendojn se jam une. E une jam unik. Ky veq nji shembull i rrezikut t internetit. A din ti ndonji shembull tjetėr? A vėrtet mendon qė kjo tem nuk osht pėr kėt forum? Osht e vetmja tem e cilla n asnji forum tjetėr nuk osht plasu!
Re: Po shum rrezik osht. Kush t ka qef munėt mu paraqit si dikush tjetėr. Qe , p.sh. une jom superman, dhe ton kujtojn qi jom superman.Po dallash e keni u
Sharri mos i paraqitni keto lloje Tema-sh ku nuk kanė
tė bėjnė asgjė me kėtė Forum. Mė vjen keqė qė tė themė por kjo Temė si lojra
Fėmije, Temė shumė e paarshyeshme!!!
Po shum rrezik osht. Kush t ka qef munėt mu paraqit si dikush tjetėr. Qe , p.sh. une jom superman, dhe ton kujtojn qi jom superman.Po dallash e keni une jom spiderman! hehe